Mazón anuncia per a l'abril una convenció regional del PP a Gandia centrada en polítiques socials

Estarà coordinada per Susana Camarero, per la síndica adjunta Laura Chulià i pel president del PP de Gandia, Víctor Soler

Mazón, aquest divendres
Mazón, aquest divendres / À Punt NTC

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), Carlos Mazón, ha anunciat aquest divendres de vesprada una convenció regional que se celebrarà el mes d'abril a Gandia (la Safor). Estarà coordinada per Susana Camarero, per la síndica adjunta Laura Chulià i pel president del PP de Gandia, Víctor Soler.

En aquesta convenció es remarcarà l'aposta del PPCV per les polítiques socials i es debatran diferents iniciatives. Carlos Mazón ha destacat el compromís del PPCV en sanitat, educació i serveis socials i ha recordat “l'ambiciós programa de govern en aquestes matèries que ja està posant-se en marxa”.

Mazón ha subratllat que en els primers mesos al capdavant de la Generalitat “hem posat en marxa moltes iniciatives i mesures que estaven totalment paralitzades per l'anterior Consell i que eren fonamentals per a continuar garantint els drets socials dels valencians, i continuarem treballant en aquesta direcció”.

Així ho ha comunicat durant la junta directiva autonòmica del PPCV celebrada aquest divendres a Alzira. Mazón ha estat acompanyat pel secretari general, Juanfran Pérez Llorca, i el coordinador general, Juan Carlos Caballero. Prèviament, el PP de València ha celebrat la junta provincial presidida per Vicente Mompó.

També et pot interessar

stats