Matrícula gratuïta per a l'estudiantat universitari que aprove el curs si el PSPV guanya les eleccions

En un míting, davant de 1.200 persones, el candidat socialista a la Generalitat ha reconegut haver lligat el seu destí electoral al de Sánchez.

Puig promet matrícula gratuïta per als universitaris que aproven tot el curs

El secretari general del PSPV i candidat per a la presidència de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest matí que, si torna a governar, des de l'any que ve la matrícula universitària de tots els "estudiants que aproven tot el curs", serà gratuïta al curs següent. Puig justifica aquest anunci en el context d'una política en què "no hi ha res més important que l'educació i la igualtat d'oportunitats" de tots els ciutadans. 

El líder del PSPV ha fet aquest anunci en un acte polític del PSOE amb un miler de càrrecs i militants en el paranimf de la Universitat d'Alacant que ha tancat el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Sánchez afirma que nou mesos de govern només donen per a "marcar el rumb" de futur del país

Pedro Sánchez ha tancat l'acte amb una intervenció en què ha animat a votar el PSOE per a construir un govern que parle amb tots, però que depenga "exclusivament" de la seua pròpia força per a garantir l'estabilitat i la posada en marxa de les seues iniciatives.

El líder del PSOE ha indicat que els nou mesos que ha governat "no poden canviar el país", però "sí marcar el rumb" cap on ha d'anar en el futur perquè a Espanya tots tinguen cabuda i "no sols els de la foto de la plaça de Colón".  

També et pot interessar

stats