Más Madrid rebutja anar amb Pablo Iglesias a les eleccions

La candidata a presidir la Comunitat de Madrid, Mónica García, recorda que les dones no necessiten algú que les "tutele".

La candidata de Más Madrid a presidir la Comunitat de Madrid, Mónica García
La candidata de Más Madrid a presidir la Comunitat de Madrid, Mónica García

La candidata de Más Madrid a presidir la Comunitat de Madrid, Mónica García, ha rebutjat aquest dimarts l'oferta del líder d'Unides Podemos, Pablo Iglesias, de presentar una candidatura conjunta per a les eleccions en la Comunitat de Madrid el pròxim 4 de maig.

"A la irresponsabilitat d'Ayuso de convocar-nos a unes eleccions en plena pandèmia no podem sumar-li ni més frivolitat, ni més espectacle, ni més testosterona", ha dit García en declaracions remeses als mitjans, després que Iglesias oferira al partit d'Íñigo Errejón la possibilitat de concórrer junts a les eleccions.

En opinió de García, "ja és clar que totes les opcions superen la barrera del 5% i per tant, no cal témer que es malgaste ni un sol vot".

García ha subratllat que "disposar de tres opcions és la millor manera de mobilitzar amb garanties de representació" i "aconseguir que cap vot es quede a casa", amb l'únic objectiu de "tirar a la presidenta Isabel Díaz Ayuso i la ultradreta" de la Porta del Sol.

"Les dones estem cansades de fer el treball brut perquè en els moments històrics ens demanen que ens apartem, hem demostrat amb escreix que sabem frenar a la ultradreta sense necessitat que ningú ens tutele", ha respost la líder de Más Madrid a la proposta d'Iglesias.

García ha defensat que "una vegada en marxa i activades totes les forces progressistes" no poden "perdre ni un sol minut", i ha afegit: "Dedicar-nos a mirar-nos el melic, a parlar de nosaltres mateixos o donar-nos colps d'efecte ens desvia d'allò més important, que és tirar a Ayuso i a ultradreta" de la Presidència de la Comunitat de Madrid.

També et pot interessar

stats