Mas afirma que el Consell treballa en un traspàs "amable" i "efectiu" de poders amb el nou govern

La vicepresidenta en funcions ha criticat com es va fer en 2015: "Pràcticament va ser inexistent"

Aitana Mas en la compareixença posterior al Ple del Consell
Aitana Mas en la compareixença posterior al ple del Consell / À Punt

La vicepresidenta i portaveu del Consell en funcions, Aitana Mas, ha subratllat que el govern valencià està treballant en un traspàs "amable" i "efectiu" de poders amb el nou executiu. Així, les conselleries estan elaborant els informes corresponents perquè existisca un canvi "amb total normalitat".

Mas s'ha pronunciat així en la roda de premsa oferida després del ple del Consell, en ser preguntada pel traspàs de poders amb el pròxim govern del PP i Vox.

Ha explicat que les conselleries estan preparant diferents informes per a les direccions generals "amb l'objectiu que el traspàs siga totalment normal", ha dit.

Ha comentat també que, quan els consellers ho decidisquen, les persones noves tindran una presa de contacte amb els càrrecs anteriors perquè els traslladen les qüestions importants o de màxima celeritat.

"Existeix una plena disposició a fer un traspàs de poders amable i, sobretot, efectiu, i que no siga com el que vam tindre nosaltres en 2015, que pràcticament va ser inexistent", ha lamentat.

En concret, en la seua conselleria, la d'Igualtat i Polítiques Inclusives, fa tres setmanes es va reunir amb el personal per a demanar-los informes. "Quan entres al juliol al govern, en període de vacances, i quan no tothom està a ple rendiment, és molt complicat. Estem per a ajudar i no per a fer una espantá", ha insistit.

També et pot interessar

stats