Marzà presentarà el model de plurilingüisme valencià a Brussel·les com a “exemple d’igualtat d’oportunitats”

L’acte s’emmarca dins de les celebracions del Dia Europeu de les Llengües.

El conseller ha sigut convidat per la Comissió Europea en col·laboració amb la Xarxa Europea per a la Diversitat Lingüística
El conseller ha sigut convidat per la Comissió Europea en col·laboració amb la Xarxa Europea per a la Diversitat Lingüística / Europa Press

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, presenta aquest dijous a Brussel·les el model educatiu d’ensenyament plurilingüe vigent des d’aquest curs a la Comunitat Valenciana com a “exemple de promoció de la igualtat d’oportunitats lingüístiques”.

Amb motiu del Dia Europeu de les Llengües, el conseller ha sigut convidat per la Comissió Europea en col·laboració amb la Xarxa Europea per a la Diversitat Lingüística (NPLD) per a participar en un acte a Brussel·les en què donarà a conéixer, a més del model de plurilingüisme valencià, la campanya de promoció lingüística impulsada per la conselleria ‘Sempre teua. La teua llengua’.

“Des d’Europa s’han fixat en el cas valencià i ens han convidat per a conéixer de primera mà dues iniciatives institucionals com a exemples de bones pràctiques” ha afirmat Marzà. Segons el conseller, la campanya “Sempre teua. La teua llengua” s’exposarà “com a mostra d’estima pel valencià”; i en el cas del model educatiu de plurilingüisme com a exemple de promoció de la igualtat d’oportunitats lingüístiques del nostre alumnat, per a aconseguir que siga competent en tres llengües”. 

També et pot interessar

stats