Martínez Dalmau, candidat d’Estañ a la presidència de la Generalitat

El secretari general de Podem acorda amb Lima i Gascó que el catedràtic encapçale una candidatura a les primàries de la formació.

Fabiola Meco, Antonio Montel, Antonio Estañ i Pilar Lima
Fabiola Meco, Antonio Montel, Antonio Estañ i Pilar Lima / Europa Press

Els representants de Podem Antonio Estañ, Pilar Lima i Beatriz Gascó han tancat un acord per a donar suport a una candidatura a les primàries de la formació encapçalada pel catedràtic Rubén Martínez Dalmau com a candidat a la presidència de la Generalitat, que concorreria per la circumscripció d'Alacant.

Segons la formació, aquesta candidatura agrupada és "un punt de partida per a arribar al major nombre possible de persones integrants de Podem". Fins a l'11 de novembre hi ha temps per a registrar la llista definitiva que acompanye Martínez Dalmau, per la qual cosa l'objectiu dels tres dirigents és "ampliar encara més el consens" durant les pròximes setmanes.

La formació morada assegura que l'acord arriba "gràcies a una gran generositat i respecte a la pluralitat de Podem". L’elecció del catedràtic persegueix posar la seua trajectòria teòrica i política al servei de transformacions democràtiques per a "accelerar el canvi valencià".

La llista s'ha conformat amb la intenció de representar "tota la pluralitat de Podem" i dissenyar un equip "cohesionat i divers tècnicament per a accelerar els canvis valencians iniciats en 2015, a pesar que encara hi ha temps i espai perquè s'hi puguen sumar altres membres de Podem".

Podem assegura que Martínez Dalmau estarà acompanyat d'un equip multidisciplinari i plural per a presentar-se davant la ciutadania com "l'opció electoral que permeta que el canvi polític millore les seues condicions de vida, encara molt marcades per la precarietat, la temporalitat i les conseqüències de les retallades en drets de l'última dècada".

També et pot interessar

stats