Martínez Dalmau aspira a la presidència de la Generalitat

El cap de llista de Podem ha dit que, aquest càrrec, no l'ha d'ocupar necessàriament el candidat de la llista més votada.

El cap de llista de Podem a les eleccions autonòmiques, Rubén Martínez Dalmau (centre)
El cap de llista de Podem a les eleccions autonòmiques, Rubén Martínez Dalmau (centre)

El cap de llista de Podem a les eleccions autonòmiques, Rubén Martínez Dalmau, aspira a la presidència de la Generalitat perquè aquest càrrec, segons ha dit, no l'ha d'ocupar necessàriament el candidat de la llista més votada.

En declaracions a Les notícies del matí, el líder de la formació morada ha explicat que encapçala un projecte innovador amb una candidatura avalada per diferents sensibilitats dins de Podem. Martínez Dalmau ha destacat que el projecte té "elements de continuïtat" amb l'anterior direcció del partit, però també "tindrà elements distintius perquè es tracta d'un nou projecte i de buscar una forma d'arribar al govern".

Aprofundir els acords del Botànic

Martínez Dalmau també ha avançat que l'eix de la seua campanya serà la necessitat de governar aprofundint els acords del Botànic per a "introduir una transformació en les polítiques públiques valencianes". Segons ha dit, intentarà convéncer els votants que la proposta de Podem "és la millor opció" i que es tracta de fer una política diferent de la de Compromís i del PSPV. L'objectiu de Podem és guanyar la Generalitat i tindre un grup potent

Una candidatura amb criteris democràtics

En relació al primer secretari general de Podem, Antonio Montiel, que ha quedat fora dels primers llocs de la candidatura, Martínez Dalmau, ha defensat que la llista s'ha confeccionat amb criteris democràtics després d'una important campanya de primàries. "En Podem és la gent la que vota en l'orde en què vol els seus representants a les Corts", ha apuntat.

També et pot interessar

stats