Directes
Ara en la televisió
MERIDIÀ ZERO
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

La policia identifica l'autor de las amenaces a la ministra Maroto

La responsable d’Indústria ha rebut una carta amb una navalla sols uns dies després que Marlaska, Iglesias i Gámez reberen un sobre amb bales

La navalla tacada de sang que ha rebut la ministra Reyes Maroto

La Policia Nacional ha identificat l’autor del missatge amb una navalla aparentment amb sang que va rebre la ministra de Comerç, Turisme i Indústria, Reyes Maroto. L'individu no ha sigut detingut i es comprova si l'adreça que apareixia en la carta es correspon amb la del seu domicili, segons fonts policials. Els primers indicis apunten que l'home patiria algun tipus de patologia mental.

La ministra d'Indústria, Reyes Maroto, va rebre un sobre que contenia una navalla tacada de sang. El Ministeri de l’Interior investiga aquesta nova amenaça a un membre de l’executiu espanyol, dies després que el seu company de govern, Fernando Grande-Marlaska; la directora de la Guàrdia Civil, María Gámez, i el líder de Podem, Pablo Iglesias, reberen un sobre amb bales. 

La carta, que contenia la navalla, va arribar a la seu del ministeri i estava dirigida a la mateixa ministra.

Com en els casos anteriors, l’amenaça a Maroto s’emmarca en la campanya electoral de la comunitat de Madrid. De fet, aquesta ministra es convertirà en la vicepresidenta econòmica si el candidat socialista, Ángel Gabilondo, arriba a la presidència del govern madrileny.