Maroto destaca la Comunitat Valenciana com a motor de recuperació turística

També ha anunciat que durant el 2023 es prioritzaran els destins de sol i platja amb l’objectiu de desestacionalitzar el sector

Imatge de la reunió de Reyes Maroto amb representants del sector turístic valencià
Imatge de la reunió de Reyes Maroto amb representants del sector turístic valencià / À Punt NTC

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto s'ha referit aquest dissabte a la Comunitat Valenciana com a "motor en la recuperació de la indústria turística" a Espanya, un territori que es veurà beneficiat pel fet que el govern prioritzarà el 2023 les destinacions de sol i platja, segons ha anunciat, un fet que permetrà "reposicionar i desestacionalitzar el sector".

Maroto ha fet aquestes declaracions després de mantindre una reunió a València amb el regidor de Turisme i Internacionalització de la ciutat, Emiliano García i representants del sector turístic.

La ministra ha indicat que en la trobada s'ha valorat l'any turístic, que ha sigut, a parer seu "extraordinari" i en el qual "recuperarem nou de cada deu turistes internacionals".

També s'ha parlat dels 134 milions d'euros que arribaran a la Comunitat Valenciana gràcies a diferents programes dels fons europeus i dels plans de sostenibilitat turística en destí, que s'abordaran aquest dimecres en la conferència sectorial.

Maroto ha assenyalat que si Espanya és reconeguda internacionalment és pels seus destins de sol i platja, però el pla "tractarà de modernitzar el concepte" perquè el destí puga estar obert tot l'any i oferir experiències "no sols en el gaudi de les platges, sinó des del punt de vista d'activitats recreatives".

També et pot interessar

stats