La Marina de València albergarà un centre d'innovació i computació de l'ONU

Puig ha anunciat que comptarà inicialment amb 100 treballadors qualificats i la contractació futura de personal valencià altament qualificat

Bandera onejant a la seu de l'ONU a Nova York
Bandera onejant a la seu de l'ONU, a Nova York

Les Nacions Unides obriran un nou centre de computació a la Marina de València i ampliarà els empleats de la seua base a Quart de Poblet fins a arribar als 700 treballadors.

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, en el debat de política general, on ha assenyalat que l'ONU ha triat la Comunitat Valenciana "com una de les cinc ubicacions estratègiques en el món per a prestar serveis de computació", la qual cosa ens situa com un "hub tecnològic global al costat de Nova York, Roma, Ginebra i Bríndisi".

En concret, Nacions Unides instal·larà el "centre d'innovació i computació més capdavanter" a la Marina de València, amb 100 treballadors qualificats en una primera fase "i la contractació futura de personal valencià altament qualificat".

Puig també ha assenyalat que l'actual base de l'ONU a Quart de Poblet també serà ampliada en el segon semestre de 2023. Passarà de 570 a 700 empleats en els pròxims mesos.

També et pot interessar

stats