María José Salvador serà la vicepresidenta de les Corts

Bellver (PP) ocuparà l’altra vicepresidència, Arquillos (Cs) serà secretari segon i Unides Podem-EUPV triarà la secretària primera.

María José Salvador serà la vicepresidenta de les Corts
María José Salvador serà la vicepresidenta de les Corts

Els grups parlamentaris han acordat els noms de les persones que ocuparan l'òrgan de direcció de les Corts, que es constituiran aquest dijous.

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori en funcions, María José Salvador, serà la vicepresidenta de les Corts a proposta del PSPV, una decisió que s'ha conegut després de la reunió de l'executiva.

Enric Morera, de la coalició Compromís, repetirà com a president. El Partit Popular ha proposat Jorge Bellver per a l'altra vicepresidència. Cristina Cabedo d'Unides Podem-Esquerra Unida, serà secretària primera, i Luis Arquillos, de Ciutadans, secretari segon.

Representants dels grups

Els grups també han perfilat els seus representants en el Parlament. L'executiva del PSPV ha tancat les especulacions sobre una possible incorporació de Manolo Mata al Consell, ja que continuarà com a síndic dels socialistes a les Corts i els seus adjunts seran Carmen Martínez, Alfred Boix i Sabina Escrig. 

Fran Ferri repetirà com a síndic de Compromís i estarà acompanyat de Mónica Álvaro, Aitana Mas i Juan Ponce. El síndic de Ciutadans a les Corts serà Toni Cantó i les seues adjuntes seran Merche Ventura, Rut Merino i Yaneth Giraldo. 

També et pot interessar

stats