María Giménez s'enfrontarà a Rubén Martínez Dalmau en les primàries de Podem

La candidata de Renaix Podem es descriu com a "feminista i rebel".

María Giménez s\'enfrontarà a Rubén Martínez Dalmau en les primàries de Podem
María Giménez s'enfrontarà a Rubén Martínez Dalmau en les primàries de Podem

La regidora de Podem a Sagunt, María Giménez, ha presentat aquest dilluns la seua candidatura a les primàries de Podem a la Generalitat Valenciana, que ha definit com "feminista, municipalista i rebel".

María Giménez, va aconseguir els avals necessaris per a optar a la presidència de la Generalitat per Podem, presentant-ne 200. Segons Giménez, la seua és una candidatura rebel perquè reivindica la democràcia participativa. "No som partidaris d'acords de quotes en despatxos". ha dit. La nova candidata ha destacat que la seua no és una candidatura contra Rubén Martínez Dalmau, sinó que reflecteix l'essència de Podem, que és la pluralitat i la diversitat.

La candidatura Renaix Podem, liderada per María Giménez, té el suport de l'exsecretari general de Podem i diputat autonòmic a les Corts, Antonio Montiel, i de la diputada nacional, Rosana Pastor. Segons Montiel, Renaix Podem contribuirà a 'enriquir la llista definitiva amb la qual el partit anirà a eleccions i que confeccionaran les bases de Podem.

En la seua presentació pública, han afirmat que hi ha noves formes d'exclusió social i que el govern és incapaç d'integrar-les, per això consideren que la rebel·lia de Podem fa més falta que mai.

També et pot interessar

stats