María Dolores de Cospedal s'acomiada de la presidència del PP a Castella-la Manxa

Cedeix el comandament a Francisco Núñez, en el marc del XIV congrés del partit i en presència de Pablo Casado.

María Dolores de Cospedal s\'acomiada de la presidència del PP a Castella-la Manxa
María Dolores de Cospedal s'acomiada de la presidència del PP a Castella-la Manxa

La ja expresidenta del PP de Castella-la Manxa, María Dolores de Cospedal, ha cedit hui el comandament a Francisco Núñez en el marc del XIV congrés del partit. Cospedal ha augurat la victòria electoral encapçalada pel seu successor i confia que la formació popular "ha encertat" en triar el d'Almansa perquè agafe les regnes.

En el que ha sigut el seu últim discurs com a presidenta del PP en Castella-la Manxa, s'ha mostrat segura que Francisco Núñez serà "el millor president que tindrà Castella-la Manxa". "Tenim la sort d'haver triat un president que jo crec que és el millor", ha assenyalat.

"I sobretot, té ganes, convicció, passió per la seua terra, coneix Castella-la Manxa, i sap una cosa molt important: per a aconseguir tot el que hem d'aconseguir i guanyar les eleccions, fa falta unitat", ha agregat. El missatge de Cospedal als afiliats ha sigut clar: unitat absoluta i suport total al seu successor. "En veu baixa, digueu-li les coses dolentes, però, de portes cap a fora, tots com una roca. Així serem, com hem sigut, invencibles", ha emfatitzat.

Cospedal s'ha acomiadat en presència del líder del PP, Pablo Casado, a qui li ha dit que "no té cap dubte" que el "triomf" de Núñez com a president de Castella-la Manxa "serà l'antesala" de quan ell siga el president del Govern d'Espanya.

També et pot interessar

stats