Mari Carmen Sánchez no serà candidata de Ciutadans a la Generalitat

La síndica de la formació deixa el camí lliure a Toni Cantó en les primàries, que se celebraran entre el gener i el febrer.

Mari Carmen Sánchez, al plató d'À Punt NTC durant una entrevista
Mari Carmen Sánchez, al plató d'À Punt NTC durant una entrevista

Cinc mesos abans de les eleccions, i quan comencen a perfilar-se les candidatures a la Generalitat i els ajuntaments de la Comunitat Valenciana, la portaveu de Ciutadans a les Corts, Mari Carmen Sánchez, confirma que no està en els seus plans encapçalar cap llista, cosa que deixa el camí lliure a Toni Cantó. Ja ho va dir en declaracions, en exclusiva, a Les notícies de la nit d’aquest dilluns. 

Sánchez ha tornat a insistir aquest dimarts que no es presentarà a les primàries de la formació taronja en una roda de premsa després de la reunió de la Junta de Síndics, i ha assegurat que ha pres la decisió abans de saber si el diputat al Congrés Toni Canto s’hi presentarà. La síndica de Ciutadans no ha aclarit si vol ser diputada autonòmica la pròxima legislatura, però insisteix que estarà “on el partit ho considere convenient”. 

Pel que fa al procediment de primàries per a triar qui encapçalarà la llista per a presidir la Generalitat, el diputat Juan Córdoba ha explicat que no hi ha encara una data oficial perquè se celebren, tot i que la formació calcula que serà a final de gener o principi de febrer.

També et pot interessar

stats