Mari Carmen Sánchez: "No he dit mai que no seré candidata a la Generalitat"

La portaveu de Ciutadans en les Corts afirma que el canvi de lideratge en la formació taronja no ha passat "cap factura negativa".

Mari Carmen Sánchez: \"No he dit mai que no seré candidata a la Generalitat\"
Mari Carmen Sánchez: "No he dit mai que no seré candidata a la Generalitat"

La portaveu de Ciutadans a les Corts, Mari Carmen Sánchez, ha afirmat en Les notícies del matí  que no descarta presentar-se com a candidata a la presidència de la Generalitat en les eleccions autonòmiques del 2019. "No he dit mai que no seré candidata, queda un any encara i estic pensant-ho",  ha assegurat.

Sánchez, que insisteix que la seua implicació en el projecte de Ciutadans és "del 200%", ha manifestat que continuarà treballant amb la formació política per a "continuar demostrant que Ciutadans és un projecte estable i és l'opció més sensata per a governar la Comunitat Valenciana el 2019".

La líder de Ciutadans a les Corts ha assegurat també que el canvi de lideratge en el grup parlamentari de la formació, que va comportar el pas de l'exdirigent Alexis Marí i tres diputats al grup dels no adscrits no ha passat "cap factura negativa". "Si alguna cosa bona  ha eixit d'això, és la unió del partit. Els companys que s’han quedat al grup parlamentari estan totalment implicats", ha afegit.

Sobre la moció de censura que ha presentat el PSOE al Govern de Mariano Rajoy, Sánchez ha explicat que "encara que el cos demana posar fi a un govern que està ancorat en la corrupció", la moció no pot servir perquè "Pedro Sánchez avance per la dreta i aconseguisca la presidència del Govern". Per això, insisteix que Ciutadans solament és partidari d'aprovar una moció de censura que permeta la convocatòria d'eleccions. "Són els ciutadans els que han de decidir qui serà el pròxim president del Govern", ha afirmat.

Mari Carmen Sánchez s'ha referit també a la gestió duta a terme per la Generalitat durant la legislatura actual. Segons ha comentat, aquests tres anys de govern s'han basat "en la falta de gestió, consens i diàleg" perquè les "grans obres" del president Ximo Puig es concentren en els sis primers mesos i després "s'ha viscut de titulars i discursos ancorats en una transparència que no és real".

Pel que fa a les perspectives electorals de Ciutadans en les pròximes eleccions municipals i autonòmiques, la diputada alacantina es mostra optimista. Ha destacat el creixement de la formació taronja a la Comunitat Valenciana els últims anys: "L’afiliació va créixer un 35%  durant el primer trimestre de l’any i això ens dóna possibilitats perquè el 2019 Ciutadans tinga presència en més ajuntaments", ha assegurat. 

Dimecres, torn de Ximo Puig 

Aquesta entrevista continua la ronda de converses amb els principals representants polítics valencians iniciada en Les notícies del matí,  l'informatiu matinal de la ràdio d'À Punt Mèdia, amb motiu del tercer aniversari de les eleccions autonòmiques per a fer balanç d'aquests tres anys de legislatura. La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; la presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i el secretari de Podem a la Comunitat Valenciana, Antonio Estañ ja han passat pels micròfons d'À Punt Mèdia. Aquest dimecres tancarà la ronda d'entrevistes el secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig.

També et pot interessar

stats