La marca Molt de Gust tracta de potenciar la compra de denominacions d'origen valencianes

La iniciativa representa onze DO, cinc indicacions geogràfiques i quatre begudes espirituoses.

Presentació de la nova marca Molt de Gust
Presentació de la nova marca Molt de Gust / Arxiu

L'expressió valenciana 'molt de gust' és també, a partir d'ara, una marca que engloba els aliments de qualitat diferenciada i d'agricultura ecològica de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta, la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient tractarà de generar una major atracció cap aquests productes agroalimentaris de proximitat.

"Aquesta marca serà un pas més endavant perquè la gent conega tota la qualitat i l'oferta tan variada i tan cuidada que tenim al sector", ha manifestat en declaracions a À Punt NTC la consellera Elena Cebrián.

Aquestes figures de qualitat, reconegudes a escala europea, abasten una àmplia gama de cultius mediterranis, com, per exemple, els caquis i oli d'oliva, i també productes elaborats com és el cas del vi, el cava, els torrons i els embotits. D'altra banda, la marca paraigües reconeix la singularitat dels aliments ecològics valencians, els quals segueixen estàndards més exigents que la producció convencional.

"Volem valorar el gran patrimoni i la diversitat de cultius d'altíssima qualitat, i que es puga reconéixer fàcilment per als consumidors i consumidores", ha destacat, per la seua part, la directora general de Desenvolupament Rural, Maite Chàfer. Concretament, Molt de Gust representa onze denominacions d'origen protegides, cinc indicacions geogràfiques i quatre begudes espirituoses.

També et pot interessar

stats