Manolo Mata: "Hem millorat en les dades econòmiques i en el creixement de treball, però ens queda molta faena per fer"

El portaveu del PSPV a les Corts ha destacat la reivindicació continuada que duran a terme per a aconseguir un nou model de finançament.

Manolo Mata: \"Hem millorat en les dades econòmiques i en el creixement de treball, però ens queda molta faena per fer\"
Manolo Mata: "Hem millorat en les dades econòmiques i en el creixement de treball, però ens queda molta faena per fer"

Els socialistes comencen hui el curs polític a Castelló, on es reuniran diputats i diputades de totes les cambres on tenen representació. De fet, està previst que el cap del Consell i secretari general del PSPV, Ximo Puig, inaugure aquestes jornades parlamentàries.

D’altra banda, en declaracions a Les notícies del matí, el portaveu del PSPV a les Corts , Manolo Mata, ha destacat, entre els temes encara pendents, l'aprovació de la llei LGTBI o una nova llei urbanística. "En tres anys hem aprovat 57 lleis, i en sis mesos no es pot canviar el món, però sí lleis com la llei LGTBI, la llei urbanística, i lluitar contra els treballs precaris. Cal establir les prioritats".

Pel que fa al finançament econòmic, ha volgut destacar la reivindicació continuada que faran al govern central fins que s'aconseguisca l'aprovació d'un nou model de finançament, amb totes les complexitats que comporte. "No ens podem permetre governs inoperants. Un nou model de finançament és el que busquem amb les nostres reivindicacions en el Congrés dels Diputats", afirma el portaveu.

Mata també ha destacat el bon ambient que hi ha, segons ha dit, entre els integrants del Pacte del Botànic, tot i les discussions inevitables. De totes maneres, no ha descartat l'avançament de les eleccions autonòmiques, competència que recau en el president de la Generalitat.

També et pot interessar