La manifestació de la dreta dona pas a una setmana clau amb el juí del procés i la negociació dels pressupostos

Vora 45.000 persones, segons la delegació de govern, es concentraren diumenge convocades per PP, Ciutadans i Vox contra les "cessions" de Sánchez a l'independentisme.

La concentració ha aconseguit reunir en una mateixa Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal
La concentració ha aconseguit reunir en una mateixa Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal

La manifestació convocada diumenge a Madrid per PP, Ciutadans i Vox en contra del que consideren cessions del govern espanyol a l'independentisme va congregar vora 45.000 persones, segons la delegació del govern, i 200.000 d'acord amb l'organització. 

La concentració, amb el lema ‘Per una Espanya unida, eleccions ara’, ha aconseguit reunir en una mateixa foto el líder del PP, Pablo Casado, el de Ciutadans, Albert Rivera i el de Vox, Santiago Abascal. 

Aquest dilluns els partits polítics reuneixen les seues executives per a analitzar la repercussió de la manifestació. La que ara comença és una setmana clau en la política espanyola, a 24 hores perquè comence en el Tribunal Suprem el juí del procés i amb les negociacions entre Catalunya i el govern espanyol trencades de moment. De fet, el president Pedro Sánchez ha anul·lat la visita que tenia prevista a Barcelona aquest dilluns. 

També dimarts comença el tràmit parlamentari dels pressupostos generals. Els comptes, encara enlaire, poden complicar-li al govern socialista el final de la legislatura. 

També et pot interessar

stats