La línia C-2 entre l'Alcúdia de Crespins i Moixent tornarà a funcionar a final d'abril

Aquest és un pas previ per a executar la connexió d'alta velocitat entre València, Alacant i Elx.

Roda de premsa del ministre de Foment, José Luis Ábalos i la consellera de Vertebració del Territori, Maria José Salvador. Gva
Roda de premsa del ministre de Foment, José Luis Ábalos i la consellera de Vertebració del Territori, Maria José Salvador. Gva

La línia C-2 de Rodalia entre l'Alcúdia de Crespins i Moixent, a la comarca de la Costera, tornarà a funcionar 9 anys després que la suprimiren. Així ho han anunciat el ministre de Foment, José Luis Ábalos, i la consellera de Vertebració del Territori, María José Salvador. 

Segons ha precisat, aquest nou trajecte es posarà en marxa a final d'abril. Són catorze minuts de viatge que estalviaran una hora d'autobús al veïnat de Moixent.

La construcció d’aquesta línia és un pas previ necessari per a executar la connexió d'alta velocitat entre València, Alacant i Elx, que permetrà el trànsit de viatgers i mercaderies, tant en ample ibèric com en ample estàndard. 

L'alcalde de Moixent, Teófilo Fito, ha manifestat als micròfons d’À Punt NTC que aquesta és una bona notícia llargament esperada pels veïns de la comarca de la Costera, que fins ara havien d'utilitzar un servei d'autobusos que cobria aquest trajecte. 

També et pot interessar

stats