Laura Soto, Concha Andrés, Rebeca Torró i Rafael Tabarés, nous secretaris autonòmics

Ja es coneix qui ocuparà 25 de les 29 secretaries autonòmiques amb què comptarà el nou Consell.

Laura Soto, Concha Andrés, Rebeca Torró i Rafael Tabarés, nous secretaris autonòmics
Laura Soto, Concha Andrés, Rebeca Torró i Rafael Tabarés, nous secretaris autonòmics

El Consell ha fet públic aquest divendres el nom de les persones que ocuparan quatre noves secretaries autonòmiques, que se sumen a les 21 que es van donar a conéixer ara fa una setmana.

Es tracta de Laura Soto, que ocuparà la Secretaria Autonòmica d'Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica; Concha Andrés, que estarà al capdavant de la d'Eficiència i Tecnologia Sanitària; Rebeca Torró, en la d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum; i Rafael Tabarés ocuparà la d'Universitats i Recerca.

Per tant, ja es coneix qui estarà al capdavant de 25 de les 29 secretaries autonòmiques amb què comptarà el nou Consell. Només queda per saber qui ocuparà la Secretaria Autonòmica de Justícia i Administració Pública (depenent de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública), i les de Presidència, Comunicació i Turisme, dependents de Presidència.

Laura Soto és titulada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de València i doctora en l'àmbit de l'eficiència energètica d'edificis i sostenibilitat. Des de juliol de 2018 ha sigut directora general de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHA).

Concha Andrés és llicenciada en Farmàcia per la Universitat de València i també té estudis de Dret. Actualment és diputada a les Corts. Ha sigut alcaldessa de Montcada entre 2002 i 2007.

Rebeca Torró és llicenciada en Dret per la Universitat de València i té estudis en Ciències Polítiques i de l'Administració Pública. Des de 2016 a 2018 va ser directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Rafael Tabarés és catedràtic de Psiquiatria de la Universitat de València. A més, és investigador principal en el Centre d'Investigacions Biomèdiques en la Xarxa de Salut Mental del Ministeri de Ciència i Innovació.

També et pot interessar

stats