Lastra obri les portes del PSOE a l'exdiputat de Podem, Íñigo Errejón

La vicesecretària socialista ha subratllat que són "la gran casa de l'esquerra", en la qual ha entrat molta gent al llarg dels anys.

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, durant una roda de premsa
La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, durant una roda de premsa / Victor Lerena (Efe)

La vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha obert les portes aquest dimarts a l'ingrés de l'exdiputat de Podem, Íñigo Errejón. "No sé el que Errejón té en ment, però en aquest partit les portes estan obertes per a entrar, també per a eixir, a tot aquell que vulga i estiga compromés amb la socialdemocràcia i les societats de la polítiques d'esquerra", ha indicat. 

Lastra ha subratllat que el PSOE és "generós" i que és "la gran casa de l'esquerra, en la qual ha entrat molta gent al llarg dels anys". Ha posat com a exemple el recentment mort Vicente Álvarez Areces, com a exemple de polític que va entrar procedent del Partit Comunista i que "ho va ser tot" amb el PSOE.

La número dos socialista ha afegit: "segurament Errejón té un recorregut propi", i imagina que seguirà Manuela Carmena i seguirà com a independent. El que és segur, ha dit, és que serà adversari electoral dels socialistes a la Comunitat de Madrid el pròxim 26 de maig.

També et pot interessar

stats