L’oposició demana concreció a la proposta fiscal del Consell

El PPCV, Ciutadans i Vox han retret la despesa del Seminari d'Estiu 2022, que s'ha celebrat tres dies a la Vall d'Ebo i Alcoi

El president del Partit Popular, Carlos Mazón, ha acusat al Consell de ser “el més car de la història"
El president del Partit Popular, Carlos Mazón, ha acusat el Consell de ser “el més car de la història" / À Punt NTC

El PPCV, Ciutadans i Vox han criticat l'anunci d'aquest dissabte sobre les línies estratègiques dels pressupostos del Consell per al 2023. Els tres grups de l'oposició s'han pronunciat després del Seminari d'Estiu celebrat a la Vall d'Ebo i Alcoi aquesta setmana i han centrat els retrets en la falta de concreció sobre la proposta fiscal.

El president del Partit Popular, Carlos Mazón, ha lamentat que en el balanç del seminari no s'haja concretat res sobre la proposta fiscal. També ha acusat el Consell de ser "el més car de la història, amb més assessors i aprova per la porta de darrere plusos per a pisos de directius".

Per la seua part, la síndica de Ciutadans, Ruth Merino, ha qualificat els eixos per als pressupostos de la Generalitat de “reiteratius” i esperaven "que haguera detallat una baixada real i efectiva dels impostos". A més, ha acusat Ximo Puig de vendre "una falsa realitat". "Més enllà de l'autobombo, les frases grandiloqüents i el postureig del Botànic, no trobe per cap lloc el benefici per a la ciutadania", ha remarcat Merino.

Ana Vega, síndica de Vox, ha culpat al Consell de ser "un obstacle per a la ciutadania" i ha demanat eleccions anticipades.

També et pot interessar

stats