L'oposició critica que el pla de desescalada s'ha fet sense consens

Unides Podem ha defés que no es concreten dates per si després s'ha de tornar arrere.

La portaveu del Grup Popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, en la roda de premsa posterior a la junta de portaveus.
La portaveu del Grup Popular al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, en la roda de premsa posterior a la junta de portaveus.

Després de la compareixença del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, sobre el pla de desescalada, les reaccions d'altres formacions polítiques no s'han fet esperar.

En la roda de premsa posterior a la junta de portaveus del Congrés, el Partit Popular ha acusat Sánchez de no buscar el consens amb el principal partit de l'oposició per a planificar la desescalada. Vox ha donat suport que es faça per províncies, però diu que és necessari fer-ho amb criteris objectius. Unides Podem, per la seua part, ha defés que no es concreten dates per si després s'ha de tornar arrere.

En Twitter, el portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha apuntat una sèrie de mesures que "no tenen sentit", com –assenyala– que "la gent puga anar primer a la terrassa d'un bar que al poble a veure sa mare" o que "ara el virus sàpia de províncies i no de comunitats".

La portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha escrit que "l'anunci genera molts dubtes, conté contradiccions, s'ha presentat sense consens i sense garantir el subministrament massiu de mascaretes i tests a la població".

També et pot interessar

stats