L'oposició critica l'augment de les secretaries autonòmiques del nou Consell

PP diu que s'han repartit càrrecs "a l'engròs" i Ciutadans avisa que els valencians acabaran "pagant la factura".

Rubén Ibáñez (PP) i Toni Cantó (Ciutadans)
Rubén Ibáñez (PP) i Toni Cantó (Ciutadans)

PP i Ciutadans s'han mostrat crítics amb l'organigrama del nou Consell que s'ha fet públic aquest divendres i que augmenta en dotze el nombre de secretaries autonòmiques respecte a la legislatura anterior, fins a 29. 

El vicesecretari regional del PPCV, Rubén Ibáñez, ha acusat el president Ximo Puig i la vicepresidenta Mónica Oltra, que tindran només en els seus departaments cinc i quatre secretaries autonòmiques respectivament, de repartir-se els càrrecs "a l'engròs, com si fora una llotja". 

El PPCV considera que l'organigrama del segon escaló del nou govern valencià suposa "un augment de quasi el 50% en només quatre anys mentre Ximo Puig acumula 4.000 milions d'euros en impagaments als valencians".

D'altra banda, el síndic de Ciutadans a les Corts, Toni Cantó, ha considerat "una mala notícia" l'augment de l'administració pública, i ha afirmat que la "factura" "l'acabaran pagant tots els valencians".

Cantó ha lamentat que "a pesar de la caiguda en vots de Compromís i Podem, Puig cedeix davant de les seues exigències" i ha afegit que el Botànic II "ha augmentat el nombre de càrrecs públics perquè el president de la Generalitat, Ximo Puig, pague els favors als seus socis de govern". 

També et pot interessar

stats