L'oposició critica els canvis en l'executiu i carrega contra els socis de govern

Pablo Casado ha acusat el president del govern estatal de "porgar" 17 ministres en dos anys de legislatura

El president del PP, Pablo Casado, en la presentació de la convenció nacional dels populars
El president del PP, Pablo Casado, en la presentació de la convenció nacional dels populars / Chema Moya (Efe)

La remodelació del Consell de Ministres anunciada aquest dissabte pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha generat un fort rebuig per part dels partits de l'oposició. El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha emmarcat aquesta decisió com una "crisi" del govern que a parer seu fa palés que "el problema d'Espanya" és el cap de l'executiu.

En aquesta línia, Casado ha criticat que Sánchez haja "porgat" un total de 17 ministres en dos anys de legislatura amb un govern de coalició amb Unides Podem. Així doncs, el líder de l'oposició ha assegurat que el cap de l'executiu "ha d'anar-se'n" de la Moncloa.

El president dels populars també ha carregat contra els partits que donen suport a l'executiu de coalició per la seua "radicalitat".

Quant a Vox, el líder Santiago Abascal ha titllat el cap de l'executiu de "triler" en referència al seu anunci de renovació al Consell de Ministres. El president de la formació ultradretana, com Casado, posa el focus en els conflictes territorials i afirma que el de Sánchez és el govern de "la mort i la divisió d'Espanya".

Pel que fa a la presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha tuitejat un missatge quasi idèntic al de Casado. La líder de la formació autodefinida com a "constitucionalista" acusa Sánchez de "fer mal a Espanya" per pactar amb Podem, Esquerra i EH Bildu.

També et pot interessar

stats