L'IVF refinançarà al 0% els préstecs d'autònoms i empreses damnificades per la DANA

El president Puig ha anunciat aquesta nova línia de finançament en el lliurament dels Premis de l'AEFA.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant el lliurament dels XXIV Premis de l'AEFA
El president de la Generalitat, Ximo Puig, durant el lliurament dels XXIV Premis de l'AEFA / Europa Press.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la posada en marxa d'una línia de finançament específic de l'Institut Valencià de Finances (IVF) perquè autònoms i microempreses afectats per la gota freda puguen accedir a préstecs de 25.000 i 250.000 euros a un interés del 0% TAE.

Puig ho ha anunciat en el lliurament dels XXIV Premis de l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant (AEFA), on ha assegurat que la col·laboració de totes les administracions és imprescindible per al renàixer del Baix Segura i ha afirmat que sense aquesta comarca "no es pot entendre la Comunitat Valenciana".

Aquesta línia de finançament sense cost cobrirà el 80% dels imports necessaris per a la reposició d'actius i el 100% dels venciments d'operacions de finançament a llarg termini.

Empresa familiar

Els Premis de l'AEFA han guardonat en la XXIV edició la companyia Suavinex; l'empresari Clement González Soler, del Grup Alibérico; l'entitat Brico Aitana i TM Grup Immobiliari, amb el Premi Generalitat Valenciana.

El cap del Consell ha destacat, d'altra banda, la seguretat que genera l'empresa familiar en la societat valenciana a causa de les baixes taxes de deslocalització, així com per la fortalesa i capacitat d'inversió que presenten.

També et pot interessar

stats