L'INE cursa la baixa de 26 persones que es van empadronar a Vilamalur

El PP denuncia que el PSOE ha “unflat els censos de manera fraudulenta per a guanyar les eleccions”.

L\'INE cursa la baixa de 26 persones que es van empadronar a Vilamalur
L'INE cursa la baixa de 26 persones que es van empadronar a Vilamalur

El Partit Popular ha aplaudit que la justícia haja “tombat” l'intent de “tripijoc” del PSOE en les eleccions de Vilamalur, a l'Alt Millars, perquè el Consell d'Empadronament de l'INE ha cursat la baixa de 26 persones que es van empadronar “de manera fraudulenta” en la localitat “per a aconseguir, d'aquesta forma adulterada, guanyar les eleccions”, han assenyalat els populars en un comunicat.

Segons han apuntat, “el PSOE va intentar fer un colp d'estat a Vilamalur, un municipi amb un cens de 58 persones en el qual es van censar de colp, en dos matins, un total de 46 persones que no resideixen a la localitat”. Un fet que va provocar que l'alcalde, Juan Bautista Gimeno (PP), acudira a la Fiscalia i a l'INE davant d'aquest “delicte electoral”.

Després de comprovar l'INE la “falsedat” dels empadronaments, la secretària general del PP, Elena Vicente-Ruiz, ha preguntat “si aquesta és la forma que té el PSOE de repoblar i unflar els censos de manera fraudulenta per a guanyar les eleccions de manera il·legal”. Així mateix, ha instat el Partit Socialista a demanar disculpes als veïns de Vilamalur i de la comarca.

També et pot interessar

stats