L'exsecretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, fitxa per Podem

Anirà com a número 5 per València a les Corts en les llistes de la formació Unides Podem.

L\'exsecretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, fitxa per Podem
L'exsecretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, fitxa per Podem

L'exsecretari autonòmic de Medi Ambient i exportaveu de Verds-Equo, el periodista Julià Álvaro, serà candidat d'Unides Podem. Álvaro anirà com a número 5 per València a les Corts en les llistes de la formació Unides Podem.

La formació morada considera que aquesta incorporació és una “gran oportunitat” per a “reforçar el treball” que ha fet el partit en matèria mediambiental. Així ho ha anunciat el candidat de Podem a la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, la diputada autonómica, Beatriz Gascó i el mateix Álvaro, que al febrer de l’any passat va cessar com a secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic després d’haver tingut discrepàncies públiques amb la consellera de Medi Ambient, Elena Cebrián. Poc després va renunciar com a portaveu de Verds-Equo del País Valencià, formació ecologista que forma part de la coalició Compromís.

Julià Álvaro ha explicat que “al llarg d’aquests anys” ha tingut “coincidència plena amb el treball polític de Podem en qüestions mediambientals”. “Una plena coincidència que moltes vegades no vaig trobar al si del Govern”, ha lamentat.

Per la seua banda, Dalmau ha destacat que Álvaro és “un dels referents valencians més importants que hi ha en el món de l’ecologisme”. Gascó ha manifestat que amb l’aportació d’Álvaro, Podem pretén “tindre un eix verd que siga absolutament protagonista”.

També et pot interessar

stats