L'exregidor del PP que facilità l'alcaldia socialista a la Vilavella serà responsable d'una cartera

Els populars han denunciat la "falsa dimissió" de l'exalcalde del municipi de la Plana Baixa, Manel Martínez.

Carmen Navarro es va convertir en alcaldessa de la Vilavella després de la dimissió de Manel Martínez
Carmen Navarro es va convertir en alcaldessa de la Vilavella després de la dimissió de Manel Martínez / À Punt NTC

El regidor trànsfuga del Partit Popular que no va acudir al ple d'investidura de l'Ajuntament de la Vilavella i, per tant, va facilitar l'alcaldia al PSOE, serà l'edil responsable de les àrees de Trànsit, Seguretat i Noves Tecnologies del municipi de la Plana Baixa.

L'alcaldessa de la Vilavella, María Carmen Navarro, ha comunicat la formació del govern, que es ratificarà dijous en un ple. D'aquesta forma, l'equip municipal estarà format per dos regidors d'Independents per la Vilavella, tres del PP i l'exedil del PP. A aquests cal sumar els cinc regidors del PSOE, entre els quals es troba Manel Martínez, l'exalcalde que va dimitir després de fer-se públics uns àudios en què pressionava una edil popular perquè propiciara la seua investidura.

El PP critica la "falsa dimissió" de Martínez

El Partit Popular de Castelló ha denunciat la "falsa dimissió" de Martínez com a alcalde d'aquest municipi de la Plana Baixa i ha preguntat la raó per la qual segueix com a regidor socialista malgrat "haver sigut obligat a dimitir" també com a diputat provincial el mes de juliol passat.

En un comunicat, els populars han recordat que Martínez "va haver de dimitir" per una conducta "presumptament delictiva" després de saber-se que havia amenaçat d'acomiadar una empleada de la Diputació i per haver "exercit pressions" per a aconseguir l'alcaldia.

També et pot interessar

stats