L'exministre Álvarez-Cascos compareix com a testimoni per les adjudicacions d'Aena a la trama Gürtel

L'Audiència Nacional jutja els presumptes suborns a exdirectius entre els anys 2000 i 2002.

EUROPA PRESS
EUROPA PRESS

L'exministre de Foment i ex-vicepresident del govern espanyol Francisco Álvarez-Cascos declara hui en qualitat de testimoni davant el tribunal de l'Audiència Nacional que jutja els presumptes suborns de la trama Gürtel a exdirectius d'Aena per a beneficiar-se amb adjudicacions públiques entre els anys 2000 i 2002.

El judici, que va començar el passat 10 de desembre, investiga un presumpte tripijoc de 22 contractes públics per a la participació de l'empresa aeroportuària per l'import de 2.359.497,48 euros i van generar a les empreses de Correa un benefici de 283.033 euros.

Álvarez-Cascos ja va comparéixer en el judici per la primera època d'activitats de la xarxa corrupta, quan va negar qualsevol intermediació a favor de les empreses de Correa.

Així mateix, un dia després de l'exministre està previst que comparega, també en qualitat de testimoni, el número dos de la Gürtel i vicesecretari d'Organització del PP a Galícia, Pablo Crespo, que es troba a la presó, complint penes per altres peces relacionades amb la trama Gürtel.

També et pot interessar

stats