L’exdirector general d’RTVV nega haver rebut cap indicació per a contractar Crespo Gomar

Pedro García assegura que no recorda fets que van ocórrer “fa tants anys”.

Comissió de les Corts que investiga el presumpte finançament irregular del PSPV i el Bloc. Les Corts
Comissió de les Corts que investiga el presumpte finançament irregular del PSPV i el Bloc. Les Corts

L'exdirector general d'RTVV, Pedro García, ha assegurat que no va rebre cap indicació per a contractar amb l'empresa de comunicació i publicitat Crespo Gomar diverses accions promocionals per més de 600.000 euros, entre elles el canvi d'imatge corporativa en 2008.

García ha comparegut hui en la comissió d'investigació de les Corts Valencianes en què s'investiga el finançament electoral del PSPV i del Bloc en 2007 i 2008, i la seua relació amb l'empresa Crespo Gomar.

"Lamente molt no poder aportar massa, difícilment puc recordar alguna cosa que va ocórrer fa tants anys. Ni tan sols coneixia l'empresa Crespo Gomar, l'única cosa que recorde d'ells és que vaig fer una campanya d'idees per a renovar la imatge corporativa, a la qual es van presentar diverses empreses, però ho va portar tot el departament corresponent", ha afirmat l’exdirector d’RTVV.

Segons ha explicat García, el concurs d'idees per al canvi de la imatge corporativa va ser aprovat pel consell d'administració, i "una vegada adjudicat, l'empresa era la responsable d'aplicar el canvi d'imatge".

Una extreballadora de Crespo Gomar assegura que “sempre hi havia algú per damunt”

L’extreballadora de Crespo Gomar SL Lucía Pascual ha explicat que “no era la responsable econòmica de l'empresa, era una treballadora més” i que “sempre hi havia responsables damunt” d’ella a l’hora de prendre decisions.

Així s’ha pronunciat Pascual, qui va treballar durant més de deu anys com a administrativa a l’empresa, en la comissió de les Corts que investiga el presumpte finançament irregular del PSPV i el Bloc durant les eleccions de 2007.

En la declaració d'aquesta jornada, l’extreballadora ha negat conéixer l’exsecretària d'Organització del PSPV a Benidorm, Anabel Hallado.

Pascual ha declarat que ella no era responsable de la facturació de l'empresa, sinó que d'aquesta tasca s'encarregava Vicente Benlloch, que era el seu "responsable directe". En aquest sentit, ha insistit que la facturació com a tal no era la seua responsabilitat encara que ella tampoc era l'última "baula".

Així mateix, preguntada per si va haver-hi facturació falsa, ha replicat: "d'això no en sé res".

També et pot interessar

stats