L'exconseller Blasco ix de la presó després d'obtindre el tercer grau

Es troba en règim de semillibertat després de complir més de la meitat de la condemna.

VÍDEO | L\'exconseller Blasco ix de la presó després d\'obtindre el tercer grau

L'exconseller de Solidaritat, Rafael Blasco, ha eixit aquest divendres al matí de la presó de Picassent després que el jutge li haja concedit el tercer grau penitenciari. Amb un semblant seriós, més prim i amb només una motxilla com a única pertinença, ha pujat al taxi que l'esperava al pàrquing del centre penitenciari a les 09:05 h. Rafael Blasco haurà de tornar-hi a dormir dilluns, i ingressarà al centre d'inserció social que hi ha al costat de la presó. 

Blasco ha obtingut el tercer grau després d'haver estat 3 anys i 7 mesos a la presó, més de la meitat de la pena a què el van condemnar pel desviament de fons destinats a països del Tercer Món. L'exconseller passarà la resta de la condemna en règim de semillibertat.

En poc més de 2 mesos, el també exportaveu del PP a les Corts tornarà a seure davant de la justícia per la resta de peces del cas Cooperació. Està acusat, amb 23 persones més, d'irregularitats en subvencions a ONG i en la construcció d'un hospital a Haití que no es va arribar a fer. Respondrà dels delictes d'associació il·lícita, pertinença a grup criminal i malversació de fons públics.

També et pot interessar

stats