L’exalcaldessa de Dénia assegura que els contractes de Fitur estaven “supervisats pels tècnics”

Ana Kringe sol·licitarà al jutge instructor que arxive la causa per falta de proves sobre la seua acusació.

L’exalcaldessa de Dénia, Ana Kringe. Europa Press
L’exalcaldessa de Dénia, Ana Kringe. Europa Press

L’exalcaldesa de Dénia, la popular Ana Kringe, ha assegurat que els contractes de Fira Internacional de Turisme (Fitur), entre 2007 i 2008, "estaven supervisats pels tècnics, Intervenció i Secretària", motiu pel qual sol·licitarà al jutge instructor que arxive la causa.

Kringe ha declarat aquest dimarts al Palau de Justícia d'Alacant, en qualitat d'investigada, per la causa que segueix el jutjat d'Instrucció 7 d'Alacant. S’investiguen les suposades irregularitats en l'adjudicació de contractes del Patronat de Turisme Costa Blanca per als estands de Fitur entre els anys 2007 i 2008, quan Kringe era gerent del Patronat de Turisme de l'organisme de la Diputació provincial.

D’aquesta manera, l’exalcaldessa ha manifestat que està convençuda que la causa s’arxivarà “perquè no hi havia res”. "He explicat el que es feia i el que hi havia, que no era res", ha matisat Kringe.

L’exalcaldessa de Dénia ha explicat, a més, que "en cap moment va haver-hi cap objecció per part d'Intervenció, almenys durant l'etapa que estava allí".

També et pot interessar

stats