L'estatrègia del PP per a les municipals passa per amagar les sigles del partit

Els últims resultats electorals del PP estan provocant que alguns candidats com Adsuara o Català eviten utilitzar les sigles del partit en campanya.

L'estatrègia del PP per a les municipals passa per amagar les sigles del partit

Els mals resultats electorals del PP han provocat que alguns candidats tracten d'amagar les sigles del partit de cara als comicis municipals. L'alcalde d'Alfafar i candidat a la reelecció, Juan Ramón Adsuara, ha decidit fer com Albiol i amagar les sigles del PP de cara a les eleccions municipals. 

Aquest divendres, Adsuara presenta la candidatura i, en la convocatòria de Twitter, per exemple, ha evitat incloure el logo popular i ha destacat, en canvi, l'eslògan "Es tracta de persones, no d'ideologies". En un altre tuit, en el qual tampoc hi ha rastre de les sigles del PP, diu que el que es fa hui no és un míting, sinó que es tracta, ha assegurat, "del futur d'Alfafar". Adsuara, a més d'alcalde, és president de la gestora provincial del PP de València. 

Però ell no és l'únic que segueix aquesta estratègia. Si visitem el compte oficial de la candidata del PP a l'alcaldia de València, María José Català, veurem que costa molt trobar les sigles populars. Aquest divendres, des d'À Punt, li hem preguntat sobre això i ha negat que haja canviat d'estratègia pels mals resultats electorals de diumenge, perquè assegura que sempre ha estat en el centre. 

Sembla que alguns candidats populars estarien copiant l'estratègia encetada pel candidat del PP a Badalona, García Albiol que diu que basa la seua campanya en les persones, no en la marca del partit. De fet, aquesta setmana, ha publicat un vídeo en què votants que no són del PP asseguren que el votaran per ser qui és, no per ser del Partit Popular. 

També et pot interessar