L'esquerra perd l'alcaldia a Massalfassar per només un vot

El recompte oficial li lleva un dels dos regidors al PSOE en favor de Demòcrates Valencians, que ara té la clau de la governabilitat.

L'esquerra perd l'alcaldia a Massalfassar per només un vot

El ball de vots, per la revisió de l'escrutini de les eleccions municipals de diumenge a la Comunitat Valenciana que estan fent les juntes electorals de zona, té un punt calent a Massalfassar, a l'Horta Nord. I és que aquest recompte ha provocat un canvi fonamental en l'atribució de les regidories: li ha llevat al PSOE un dels dos regidors que se li atorgaren la nit electoral, i li l'atribueix ara a Demòcrates Valencians, de manera que s'altera la relació de forces entre els blocs de dreta i esquerra. 

Es dona la circumstància que aquest partit, que no havia obtingut representació, està liderat per Carles Fontestad, qui fins ara era l'alcalde, i que va abandonar el seu partit, Compromís, la legislatura passada. I no sols això. L'atribució de regidories ha canviat per un sol vot. La Junta Electoral li ha donat ara per bo un vot que en principi era nul. I per un vot, gràcies a la llei d'Hondt, tot canvia: Fontestad no només serà regidor, sinó que, ara, té la clau del nou govern municipal. 

També et pot interessar