L'elecció de València com a Capital Mundial del Disseny pot generar un impacte de 29 milions

Puig, Ribó i els membres de la candidatura volen convertir el disseny en un generador de marca de la Comunitat Valenciana.

VÍDEO | L\'elecció de València com a Capital Mundial del Disseny pot generar un impacte de 29 milions

La designació de València com a Capital Mundial del Disseny per al 2022 podria atraure la ciutat a uns 50.000 visitants i generar un impacte empresarial de 29 milions d'euros, segons les estimacions més "optimistes" anunciades aquest dimarts per l'alcalde, Joan Ribó. 

Ribó ha participat amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, i els responsables de la candidatura en la presentació dels reptes d'aquesta capitalitat, entre els quals destaca convertir el disseny en un generador de marca i un element de cohesió. Han coincidit a apuntar que és un èxit per a València i per a tot el territori i que i és una gran oportunitat per a la transformació del model econòmic. 

València Capital Mundial del Disseny celebrarà durant el 2022 més d'un centenar d'activitats amb xarrades, simposis o exposicions, repartides durant l'any i separades cada mes amb el disseny com a fil conductor i relacionat amb matèries d'interés social com la immigració, la perspectiva de gènere, la sostenibilitat, la música o l'esport. 

També et pot interessar

stats