L'avançament d'eleccions autonòmiques, publicat al DOGV

El decret especifica el nombre de diputats i diputades que es triaran , la durada de la campanya i el dia, hora i lloc de constitució de les Corts.

L\'avançament d\'eleccions autonòmiques, publicat al DOGV
L'avançament d'eleccions autonòmiques, publicat al DOGV

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) publica ja el decret de Presidència de la Generalitat de dissolució de les Corts i la convocatòria de les eleccions autonòmiques per al 28 d'abril. És la plasmació oficial de la jornada viscuda aquest dilluns amb la qual el ple del Consell, reunit de manera extraordinària, va prendre la decisió d'avançar els comicis. 

Així, el decret, amb data 4 de març i firmat pel president Ximo Puig, especifica també el nombre de diputats i diputades que cal triar en cada circumscripció, la durada de la campanya electoral, el dia de les votacions i el dia, hora i lloc de constitució de les Corts. 

El 28 d'abril els valencians i valencianes elegirem els 99 representants al nostre parlament. La campanya començarà el 12 abril i durarà 15 dies, fins al 26 d'abril. La sessió constitutiva de les Corts tindrà lloc el 16 de maig a les 10 i mitja del matí al Palau dels Borja, a València. 

També et pot interessar

stats