L’Audiència Provincial de Castelló delibera si arxiva el cas Brancal

L’exvicealcaldessa de Castelló va ser apartada del govern per presumptament haver utilitzat recursos municipals per a enviar propaganda electoral.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

L’Audiència Provincial de Castelló es pronunciarà previsiblement aquest dijous sobre el recurs presentat per l’exvicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, i del secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu, per demanar l’arxivament del cas per la investigació sobre l’ús de recursos municipals per a enviar propaganda electoral.

Els dos investigats pel jutjat d’instrucció número 2 de Castelló demanen l’arxivament de les diligències en aquesta causa després que el PP presentara contra ells una querella per suposats delictes de malversació i falsedat documental per suposadament utilitzar el servei postal per a enviar paperetes electorals de Compromís des de la corporació.

Una resolució favorable al recurs seria l’impuls definitiu per Ali Brancal per a ser reelegida com a regidora després que fora apartada de la vicealcaldia en aplicació del Codi del Bon Govern.

També et pot interessar

stats