L'Audiència Nacional investiga l'advocat de Puigdemont per blanqueig de capitals

La Guàrdia Civil escorcolla la casa de lletrat Gonzalo Boye per aquest delicte relacionat amb un altre de narcotràfic.

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, acompanyat del seu advocat, Gonzalo Boye, divendres passat a Brussel·les
L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, acompanyat del seu advocat, Gonzalo Boye, divendres passat a Brussel·les / Javier Albisu (Efe)

L'Audiència Nacional investiga l'advocat de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, per blanqueig de capitals, un delicte relacionat amb un altre de narcotràfic. Dins de les actuacions s'ha ordenat l'escorcoll del domicili de l'advocat i també les vivendes d'altres investigats.

La titular del jutjat central d'instrucció número 3 de l'Audiència Nacional, María Tardón, vincula l'advocat amb una trama vinculada amb la salut pública. Els agents de la UDEF, la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Guàrdia Civil, estan al càrrec d'aquesta operació, que està sota secret de sumari.

Gonzalo Boye és l'advocat coordinador de la defensa jurídica de l'expresident de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, fugat a Bèlgica. Boye també ha sigut l'advocat defensor del narcotraficant Sito Miñanco.

També et pot interessar

stats