L’alcaldessa de Castelló ordena investigar “eventuals” pagaments a la Púnica durant els mandats de Fabra i Bataller

Marco convoca els tècnics perquè fiscalitzen la facturació a les empreses publicitàries del 2005-2015, durant els governs del PP.

Alberto Fabra i Alfonso Bataller en una imatge d'arxiu (Efe)
Alberto Fabra i Alfonso Bataller en una imatge d'arxiu (Efe)

L’alcaldessa de Castelló, la socialista Amparo Marco, ha ordenat una investigació sobre els “eventuals” pagaments a la trama Púnica durant els mandats en l’alcaldia d’Alberto Fabra i Alfonso Bataller, tots dos del PP.

L’Ajuntament ha assenyalat que les converses gravades per la Unitat de Control Operatiu (UCO) de la Guàrdia Civil “revelen possibles contractacions amb les empreses de la trama corrupta per a sufragar amb diners públics campanyes de reputació política per als exalcaldes”.

Així, des del consistori destaquen que les informacions posen l’accent en què les campanyes d’imatge es van contractar durant el mandat d’Alfonso Bataller (2011-2015), però també durant la d’Alberto Fabra (2005-2011)”. També, segons indiquen, “ha eixit relacionat l’exvicealcalde Javier Moliner, qui en l’actualitat és regidor del grup popular i president de la Diputació de Castelló”.

Marco ha convocat els tècnics municipals perquè fiscalitzen la facturació a les empreses publicitàries en el període 2005-2015, durant els governs del Partit Popular. Segons el consistori, les informacions revelades apunten a “un suposat ús inadequat de fons municipals per a la promoció electoral dels dirigents de la dreta”.

També et pot interessar

stats