L'alcaldessa de Castelló confia a continuar l'Acord de Fadrell

El PSPV ha convocat dissabte una reunió d'urgència amb Compromís i Unides Podem-EUPV per a analitzar la viabilitat de l'acord de govern.

VÍDEO | L\'alcaldessa de Castelló confia a continuar l\'Acord de Fadrell

A Castelló, el pacte de Fadrell compleix mig any enmig d'una crisi de govern que esperen resoldre dissabte en una reunió d'urgència fixada pel PSPV. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet un balanç positiu d'aquests mesos i confia que hi haurà acord.

Marco té confiança "total i absoluta" que la comissió formada pels tres grups que formen l'Acord de Fadrell (PSPV, Compromís i Podem-EUPV) "treballarà per a arribar a un acord tan prompte com siga possible". Així ha mostrat la seua confiança en els tres partits que el formen i en les persones que estan treballant en aquesta comissió negociadora.

Els membres de la comissió del PSPV han convocat els seus socis de govern, Compromís i Unides Podem-Esquerra Unida, per a trobar una solució i mantindre viu el govern de coalició.

La comissió de seguiment de l'acord de Fadrell havia de reunir-se dimarts, però unes declaracions del portaveu de Compromís, Ignasi Garcia, en què va acusar el PSPV de paralitzar els pressupostos del municipi ha fet avançar el calendari de les negociacions.

La renovació de la Junta de Festes al desembre va fer esclatar el desacord, una crisi de govern que coincideix amb l'organització de les pròximes festes de la Magdalena que enguany celebren el 75 aniversari.

També et pot interessar

stats