L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, tanca el seu compte de Twitter per amenaces i insults

Amparo Marco: “No seré el sac de boxa de ningú”

De moment, l’edil no ha presentat cap denúncia ni té intenció de fer-ho. Europa Press
De moment, l’edil no ha presentat cap denúncia ni té intenció de fer-ho. Europa Press

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha confirmat que deixa de gestionar les seues xarxes socials arran de la campanya d’insults i amenaces contra ella i les seues filles després d’unes declaracions de la direcció del CE Castelló sobre la petició del club de les reformes a l’estadi de Castàlia. En relació amb aquesta qüestió ha declarat que “no seré el sac de boxa de ningú”. Marco ho ha anunciat durant un desdejuni informatiu amb els mitjans de comunicació celebrat aquest dijous a Castelló.

Marco ja va anunciar a l’agost que tancava el seu perfil de Twitter. En l’últim tuit del 23 d’agost Marco va dir que “entenia la pressió per a aconseguir un objectiu però no l’assetjament”.

De moment, l’edil no ha presentat cap denúncia ni té intenció de fer-ho. Tot i això, sí que n’ha informat les forces de seguretat i els serveis jurídics municipals per a evitar, segons ha dit, danys majors. Marco ha dit “no s’ha d’insultar ningú mai ni generar insults ni assetjament a una persona innecessàriament” i ha aclarit que ha decidit no gestionar les xarxes socials perquè aquestes han de ser un “mecanisme de debat i comunicació”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha anunciat que a partir d’ara el seu perfil de Facebook serà gestionat per l’executiva local del PSPV-PSOE de Castelló.

També et pot interessar

stats