L'alcalde de la Vilavella dimiteix arran dels àudios en què pressionava una edil del PP

Manel Martínez també ha renunciat als seus càrrecs orgànics i s'ha donat de baixa en el PSPV.

Manel Martínez ahir ja va dimitir com a diputat provincial

L'alcalde de la Vilavella, Manel Martínez, renuncia al seu càrrec després de dimitir ahir com a diputat provincial arran de la publicació d'unes gravacions en què hauria pressionat una edil del Partit Popular, Inmaculada Traver, per a propiciar la seua investidura com a alcalde. 

El PSPV de la Vilavella ha confirmat la renúncia a l'alcaldia de Manel Martínez i la dimissió dels seus càrrecs orgànics, així com la baixa del partit.

El partit ha explicat que la decisió ve motivada per “l'escarni públic” a Martínez, que “s'orquestra des de fa anys amb l'única finalitat de destruir la carrera política” del ja exalcalde. Amb la renúncia, asseguren, es pretén “posar fi a la persecució política que ha patit”.

En la conversa publicada, Martínez, quan no era alcalde ni diputat, va pressionar la regidora del PP en aquest municipi, Inmaculada Traver, amb la possibilitat que ella poguera perdre la faena en l'àrea de restauració arqueològica de la Diputació de Castelló.

Així, l'ara alcalde indicava a Traver en aquesta conversa: "Ja t'ho vaig dir el dia que vam parlar a l'Ajuntament, si poguérem arribar a una forma d'entesa, et podria garantir quatre anys més de faena ací". 

"Si d'alguna forma poguérem arribar a un acord, jo podria fer alguna cosa per tu", assegurava. "Es farà molta neteja..., o t'acostes a bon arbre o te’n vas fora i jo t'estic donant aquesta possibilitat, i què et suposa a tu deixar-nos governar?", continuava.

Martínez va accedir a l'alcaldia de la Vilavella després que el candidat popular a l'alcaldia, Abelardo Zaragoza no acudira al ple de constitució de la nova corporació municipal. Després d’això, el PP li va demanar que retornara l’acta com a regidor per incomplir el compromís que va firmar al seu moment amb el partit en presentar la seua candidatura.

Per la seua banda, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha destacat la ràpida assumpció de responsabilitats del regidor. Així mateix, ha dit que quan les coses no es fan adequadament, s’han de prendre decisions en conseqüència.

També et pot interessar

stats