L’alcalde de Vilamalur porta a la fiscalia un intent d’empadronament massiu

El creixement en el cens podria suposar un delecte electoral.

VÍDEO | L’alcalde de Vilamalur porta a la fiscalia un intent d’empadronament massiu

L’alcalde de Vilamalur, el popular Juan Bautista Gimeno, ha presentat una denúncia davant la fiscalia de Castelló per un “intent d’empadronament massiu” realitzat en aquesta localitat de l’Alt Millars. Segons el consistori, aquest fet suposaria un presumpte “delicte electoral”.

L’ajuntament ha explicat que en una població amb un cens de 60 habitants, un total de 46 persones han intentat empadronar-se el mateix dia, la qual cosa suposa un augment del 80% del padró municipal.

L’alcalde ha dit que “no existeixen causes de tipus econòmiques o demogràfiques que puguen explicar el creixement sobtat”, per la qual cosa ho ha posat en coneixement de la justícia.

Les persones que volen empadronar-se tenen la intenció de ser candidates amb un projecte de millora i de govern per al poble. Així mateix, pretenen exercir el vot en aquest poble en les pròximes eleccions sota les sigles del PSPV. 

Precisament aquest dimecres es tanca el cens electoral per a poder presentar-se a les eleccions municipals del 26 de maig.

També et pot interessar

stats