L’alcalde torna a viure a Alcoi després que transcendira que fa una setmana s’havia traslladat a Penàguila

Diumenge, durant el tancament perimetral, va entrar a Alcoi a fer un acte oficial, i l’oposició considera reprovable aquesta manera d’actuar.

L'alcalde socialista d'Alcoi, Toni Francés, aquest dilluns en roda de premsa
L'alcalde socialista d'Alcoi, Toni Francés, aquest dilluns en roda de premsa / À Punt NTC

Un dels municipis perimetrals en cap de setmana a la Comunitat Valenciana és Alcoi, on el comportament del seu alcalde ha estat envoltat de polèmica les últimes hores. L’alcalde socialista, Toni Francés, ha dit aquest dilluns que se’n torna a Alcoi a viure, després que transcendira que fa una setmana s’havia traslladat a Penàguila, i que diumenge va entrar a Alcoi a fer un acte oficial, una missa, i que després se’n va tornar al poble.

Toni Francés, en roda de premsa, ha explicat que per qüestions familiars fa deu dies que viu a Penàguila. Ahir va tornar a Alcoi per a participar en un acte oficial: la missa del Jesuset del Miracle. Al seu parer és una activitat laboral, una de les excepcions del confinament perimetral. Francés, tot i que hui ha negat que es va saltar el confinament, ha demanat disculpes pel malestar que s’ha generat.

El PP i Ciutadans havien alçat l’alerta després que l’alcalde haguera publicat un missatge a les xarxes socials geolocalitzat a Penàguila, i li havien demanat explicacions. L’oposició considera reprovable i poc ètica aquesta manera d’actuar perquè al cap i a la fi va tornar a Penàguila saltant-se el confinament d’Alcoi.

També et pot interessar

stats