L’alcalde de Massamagrell expulsa el regidor de Vox per insultar-lo i considerar que va fer la salutació feixista

Un equip d’À Punt ha parlat amb els protagonistes i ha comprovat que la calma política encara no ha arribat al consistori 

L’alcalde de Massamagrell expulsa el regidor de Vox en considerar que va fer la salutació feixista / À Punt NTC

El ple de l'Ajuntament de Massamagrell va ser dimecres de tot, menys tranquil. L'alcalde va expulsar l'únic regidor de Vox per insultar-lo i, suposadament, fer la salutació feixista, braç en alt. 

Aquest dijous un equip d’À Punt Notícies ha parlat amb els protagonistes i, 24 hores després, ha comprovat que la calma política encara no ha arribat a aquest consistori de l'Horta Nord.  

Preguntat pel que va passar, el regidor de Vox, José Carlos Grau, assegura que va qualificar l’alcalde de “dictador, caradura i pocavergonya”, per la qual cosa diu que, “evidentment”, se li va negar el torn de paraula. Però l’alcalde, Paco Gómez, afegeix que no només el va insultar, sinó que va alçar la mà fent la salutació feixista. 

Grau ho nega i assegura que alçava la mà, indignat per l’actuació de l’alcalde i no per a “reivindicar cap ideologia”. “Fa quinze dies vaig visitar la casa d’Anne Frank a Amsterdam, imagina si soc nazi”, ironitza el regidor. 

Tot i això, l’alcalde afegeix que Grau es va negar a abandonar el plenari, el va continuar insultant i va assegurar que no se n’anava ni amb la policia. Finalment, un regidor de Ciutadans el va convéncer perquè abandonara la sala. Gómez assegura que el PSPV està estudiant denunciar els fets com a delicte d'odi. 

També et pot interessar

stats