L'alcalde en funcions de Benidorm diu que la denúncia contra ell està "basada en falsedats"

El popular Toni Pérez està investigat per suposadament assetjar laboralment un funcionari de l'Ajuntament.

L\'alcalde en funcions de Benidorm diu que la denúncia contra ell està \"basada en falsedats\"
L'alcalde en funcions de Benidorm diu que la denúncia contra ell està "basada en falsedats"

Passades les 12 del migdia, l'alcalde en funcions de Benidorm, el popular Toni Pérez, ha declarat en el jutjat d'instrucció número 2 de Benidorm com a investigat per un presumpte delicte d'assetjament laboral. Pérez ha assegurat a Efe que es trobava "molt tranquil" i que havia acudit al jutjat "en col·laboració màxima amb la justícia".

Tot i que no ha volgut oferir detalls sobre la seua declaració, sí que ha afirmat que té la "convicció que la denúncia interposada contra ell i la resta d'investigats està basada en falsedats" que pretenen fer-li mal a l'àmbit personal i polític. L'alcalde en funcions, reelegit per majoria absoluta en les eleccions municipals del 26 de maig, ha explicat que ha contestat "a totes les preguntes" que li han fet.

La regidora de Benestar Social, Ángela Llorca, i la funcionària coordinadora de l'àrea de Benestar Social també estaven citades a declarar.

La investigació deriva de la denúncia interposada per un criminòleg municipal, el qual va denunciar fa anys suposades males pràctiques de funcionaris en el servei de penats amb treballs en benefici de la comunitat. Per aquest motiu, hauria patit represàlies, com ara expedients que el suspenien de treball i sou.

.

També et pot interessar

stats