L'alcalde de Fuenterrobles denuncia una agressió homòfoba amb punyades i crits de "maricó de merda"

Adrián Álvarez, regidor d'Esquerra Unida, conta en les xarxes socials com la veïna del negoci que regenten va atacar-los a colps a ell i a la parella

L'alcalde de Fuenterrobles, de blanc, en declaracions a À Punt NTC
L'alcalde de Fuenterrobles, de blanc, fa declaracions a À Punt NTC / À Punt NTC

L'alcalde de Fuenterrobles, Adrián Álvarez, ha denunciat davant la Guàrdia Civil i en les xarxes socials que ha sigut víctima d'una agressió homòfoba mentre caminava pel poble amb la parella. Tal com ha explicat a través de Facebook i en declaracions posteriors a À Punt NTC, l'atac va tindre lloc aquest dilluns, quan es dirigien al negoci que regenten. Allà els esperava la veïna del local, amb qui, segons conta l'afectat, mantenien unes "disputes fàcilment solucionables amb trellat". Els va agredir físicament i va començar a insultar-los a crits "amb molta hostilitat i agressivitat". "Mariconassos", "maricons de merda", precisa el regidor d'Esquerra Unida (EUPV) que els va escridassar l'atacant, que també es va dirigir a ell com l'"alcaldessa" per la seua condició sexual.

La parella va reaccionar amb "absoluta indiferència" a les vexacions, prossegueix Álvarez, i això va enfadar la dona, que va pegar-li una punyada en la mandíbula. Al company sentimental li va pegar al cap i de l'impacte li va trencar les ulleres. Els dos intentaren de defendre's, "evidentment ens la vam llevar de damunt", i com a conseqüència l'atacant va caure a terra i va posar-se a cridar, cosa que va alertar alguns vianants que passaven per la zona. "Va començar a dir que li havíem pegat. Afortunadament, hi havia testimonis", assenyala el polític, que defén que hi ha "línies roges", com ara "l'homofòbia", que no es poden creuar.

Després del que ha ocorregut, tots dos es dirigiren al centre de salut perquè els examinaren de les lesions patides i van denunciar els fets davant la Guàrdia Civil. "Esperem que es faça justícia i que tot el pes de la llei caiga sobre aquest tipus de gent que es creu que té dret d'agredir els altres sense cap objecció", lamenta Álvarez. Assegura que tant ell com la parella es troben "bé" i agraïts per les mostres de suport que han rebut a través de les xarxes socials.

Els afectats consideren que la dona també ha interposat una denúncia davant les autoritats després de la baralla, per les lesions que ha patit i que Adrián i la parella justifiquen com en defensa pròpia. "Té igual si és per una disputa veïnal, hi ha límits que no es poden creuar", ha insistit l'alcalde de Fuenterrobles, que es mostra confiat que l'assumpte acabarà en juí i les dues parts del conflicte podran expressar la seua versió dels fets. De moment, l'institut armat investiga els fets per a tractar d'aclarir les circumstàncies i els motius de l'agressió.

També et pot interessar

stats