L'alcalde d'Oliva dimiteix per a ocupar el càrrec de director general de l'Institut Valencià d'Estadística

David González, que fa set anys que està amb Compromís al capdavant de l'alcaldia, mantindrà l'acta per unes setmanes, per a fer el traspàs de manera ordenada

David González, alcalde d'Oliva i nou
David González, alcalde d'Oliva i nou sirector general de l'Institut Valencià d'Estadística / Facebook: @davidgon17

L'alcalde d'Oliva, David González, de Compromís, ha dimitit aquest migdia, ja que s'incorpora al govern de la Generalitat com a director general de l'Institut Valencià d'Estadística. Un càrrec que assumeix amb "molta il·lusió i sentit". Ha sigut nomenat a proposta del conseller d'Economia, Rafa Climent. "Continuaré deixant-me la pell pel meu poble i pel meu país", assegura en una nota en Facebook.

Sociòleg de professió, fa set anys que està al capdavant de l'alcaldia d'aquest municipi de la Safor, i 17 que es dedica a la política. L'alcalde ha anunciat que mantindrà l'acta de regidor per unes setmanes per tal de dur a terme el traspàs de responsabilitats de la manera més ordenada i tranquil·la possible.

En una publicació en el seu mur de Facebook explica que no és una decisió improvisada i que l'ha estat meditant fa mesos. "Després de 17 anys dedicat en cos i ànima a la política local, he tingut el gran honor de servir les veïnes i els veïns del meu poble, que tant m'estime, sent l'alcalde al llarg de set anys i deu mesos. Ara pense que he de donar pas a nous lideratges i equips per fer front a una nova etapa a la ciutat", indica González.

Finalment, l'alcalde d'Oliva ha donat les gràcies als veïns: "Pel vostre suport i comprensió. I sobretot, per fer-me arribar les vostres propostes, opinions o discrepàncies, que tant m'han ajudat".

També et pot interessar

stats