L'alcalde de Crevillent declara per presumptes irregularitats en contractes de l’àrea d'Esports

Asencio ha arribat al jutjat d'instrució 4 d'Elx carregat de documents i tranquil i, en eixir, ha dit que se sent "molt satisfet i content".

L\'alcalde de Crevillent declara per presumptes irregularitats en contractes de l’àrea d\'Esports
L'alcalde de Crevillent declara per presumptes irregularitats en contractes de l’àrea d'Esports

L'alcalde de Crevillent i vicepresident segon de la Diputació d'Alacant, César Augusto Asencio, està citat a declarar aquest divendres per les presumptes irregularitats en la contractació en l'àrea d'Esports de l'Ajuntament. 

El jutjat d'instrucció número 4 d'Elx investiga en total deu persones per un presumpte cas de nepotisme en què s'haurien afavorit fills i familiars de tècnics i funcionaris municipals. La Fiscalia Anticorrupció va admetre una denúncia de Compromís sobre possibles irregularitats en les contractacions del manteniment i del personal dels centres esportius de Crevillent, que podrien ser constitutives de delictes com ara prevaricació, frau, malversació i tràfic d'influències.

Asencio ha entrat al jutjat d'instrució 4 d'Elx carregat de documents i tranquil. A l'eixida ha explicat a À Punt que la declaració ha anat "molt bé" i que es troba "molt satisfet i molt content". "Ha sigut una declaració en què m’he pogut explicar en tot. He portat documentació nova que justifica perfectament les activitats en el patronat d’esports", ha afirmat l'alcalde de Crevillent. 

Segons Compromís, l'Ajuntament adjudicava els contractes a l'empresa del fill del tècnic de la Regidoria d'Esports, a través de la qual s'haurien concedit al llarg del temps un conjunt de contractacions sense ajustar-se a la normativa. La suma dels contractes podria superar els cinc milions d'euros. 

César Augusto Asencio és alcalde de Crevillent pel Partit Popular des de l'any 1995, i diputat provincial des de 1991. 

També et pot interessar

stats